O nas

Spoznaj Senso,
spoznaj umetnico

Smo vodilno podjetje v Sloveniji, ki je specializirano za Scalp micropigmentation – mikropigmentacijo lasišča. Pri svojem delu stremimo k popolni zaupnosti in popolnosti. Za nas je mikropigmentacija popolna takrat, ko daje realističen videz. Ko je avtentična in je videti kot pravi lasje. Ljudje bodo spremembo na vas opazili, vendar ne bodo ugotovili kaj je tisto, kar daje vašemu videzu mladost, živahnost in privlačnost. Vedeli bodo le tisti, katerim boste povedali sami.

V Sensu se zavedamo, da je izguba las pri posamezniku zelo osebna zadeva, ki vpliva na mnoge vidike njegovega življenja. To je tudi razlog zakaj se veliko časa posvetimo vsaki stranki posebej, od prvega posvetovanja, do izvedbe postopka in vseh posvetovanj po postopku, ki zadevajo ohranjanje novega videza. V našem studiu smo dosegljivi le po predhodnem dogovoru. Med posvetovanjem in tretmaji lahko pričakujete popolno pozornost le vam. Prizadevamo si in storimo vse, da bo vaša izkušnja pozitivna, prijetna, zaupna in predvsem takšna, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Maja Dominič

Je certificirana ter vodilna strokovnjakinja v Sloveniji, ki izvaja postopek mikropigmentacije lasišča. Njena energija ter absolutna predanost svoji specialnosti jo razlikujejo od ostalih ponudnikov mikropigmentacije lasišča.

Maja na Brandwood clinic

Po petnajstih letih dela v zdravstvu, v okulistiki in optiki, sta jo strast do estetike in pomoči drugim leta 2015 popeljali v svet mikropigmentacije lasišča. Najprej v Amsterdam, kjer je opravila masterclass iz mikropigmentacije lasišča, in nato leta 2017 v Anglijo, na intenzivno izobraževanje v kliniko Brandwood, kjer je pod vodstvom dveh največjih svetovnih mojstrov, Simon Lane in Paul Clark, z odliko opravila zahtevno teoretično in praktično izobraževanje.

Leta 2020 je pod vodstvom Matt Iulo – Scalp Micro USA, nadgradila svoje znanje o ustvarjanju realističnih sprednjih lasnih linijah ter prikrivanju brazgotin po presaditvi las.

Leta 2023 je bila na mednarodni konferenci v Angliji uvrščena med 10 najboljših izvajalcev mikropigmentacije lasišča v Evropi ter Angliji in prejela najbolj želeno priznanje v celotni SMP industriji - priznanje izjemnega talenta ter najboljšega SMP umetnika.

Njen uspeh ni le posledica kakovosti njenega dela. Visoke vrednote, kot so zaupnost, empatija, strokovnost, pozornost do detajlov in čut za estetiko so tiste, ki podpirajo vse, kar počne.

Maja na SMP Awards 2023
Certificate of completion for mastering the hairline
Certificate of completion for camouflaging hair transplant scars with scalp-micropigmentation

Njena profesionalnost me je takoj prepričala in danes sem hvaležen, da sem se odločil prav.

Vsa mnenja

Popolna zaupnost

Ker za vas želimo le najboljše, stremimo k popolnosti. Za nas je mikropigmentacija popolna takrat, ko daje realističen videz. Ko je avtentična in je videti kot pravi lasje. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se je na vas nekaj spremenilo, da ste videti drugače, bolje. Vendar ne bodo ugotovili kaj je tisto, kar daje vašemu videzu mladost, živahnost in privlačnost. Vedeli bodo le tisti, katerim boste povedali sami.

Naj bo vaša odločitev pravilna

Temeljito razumevanje procesa mikropigmentacije lasišča je ključno, da bo vaša odločitev o postopku pravilna. Zato vsem našim strankam nudimo tri polurne brezplačne konzultacije, kjer vas podučimo o postopku in vseh njegovih vidikih. Tu se pogovorimo o vaših željah ter pričakovanjih in pogovorimo se, kaj lahko dejansko dosežemo. Z enim samim razlogom. Da se odločite prav. Da bo mikropigmentacija lasišča tista, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Brezplačen posvet