Biti plešast
je lahko izbira

Zadnji zapisi v našem blogu

Poglej vse zapise

ZAKAJ MIKROPIGMENTACIJA LASIŠČA

  • Je najhitreje rastoči svetovni trend na področju reševanja plešavosti in izpadanja las.
  • Je edina trajna rešitev plešavosti s takojšnjimi in zajamčenimi rezultati.
  • Povrne mladosten videz in lasno linijo.
  • Poveča samozavest.
  • Je neinvazivna, varna in primerna za vse, ne glede na vrsto lasišča.
  • Je stroškovno učinkovita in dosegljiva.
  • Osvobaja.
Več

Vesel sem in zahvalen, da sem prišel na pravi naslov. S končnim rezultatom sem več kot zadovoljen.

Vsa mnenja

brez kape
brez lasnega sistema
brez zdravil
brez korektorjev
brez sprejev
brez omejitev

Svoboda

Kdo je
Maja Dominič

Je vodilna strokovnjakinja v Sloveniji, ki izvaja postopek mikropigmentcije lasišča. Njena energija ter absolutna predanost svoji specialnosti jo razlikujejo od ostalih ponudnikov mikropigmentacije lasišča. Po petnajstih letih dela v zdravstvu, v okulistiki in optiki, sta jo strast do estetike in pomoči drugim leta 2015 popeljali v svet mikropigmentacije lasišča.

Najprej v Amsterdam, kjer je opravila Master class iz mikropigmentacije lasišča, in nato še v Anglijo, na intenzivno izobraževanje v kliniko Brandwood, kjer je pod vodstvom dveh največjih svetovnih mojstrov, Simon Lane in Paul Clark, z odliko opravila zahtevno teoretično in praktično izobraževanje. Njen uspeh ni le posledica kakovosti njenega dela. Visoke vrednote, kot so zaupnost, empatija, strokovnost, pozornost do detajlov in čut za estetiko so tiste, ki podpirajo vse, kar počne.

Popolna zaupnost

Ker za vas želimo le najboljše, stremimo k popolnosti. Za nas je mikropigmentacija popolna takrat, ko daje realističen videz. Ko je avtentična in je videti kot pravi lasje. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se je na vas nekaj spremenilo, da ste videti drugače, bolje. Vendar ne bodo ugotovili kaj je tisto, kar daje vašemu videzu mladost, živahnost in privlačnost. Vedeli bodo le tisti, katerim boste povedali sami.

Naj bo vaša odločitev pravilna

Temeljito razumevanje procesa mikropigmentacije lasišča je ključno, da bo vaša odločitev o postopku pravilna. Zato vsem našim strankam nudimo tri polurne brezplačne konzultacije, kjer vas podučimo o postopku in vseh njegovih vidikih. Tu se pogovorimo o vaših željah ter pričakovanjih in pogovorimo se, kaj lahko dejansko dosežemo. Z enim samim razlogom. Da se odločite prav. Da bo mikropigmentacija lasišča tista, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Brezplačen posvet