Mnenja strank

Kaj stranke pravijo o nasZelo smo ponosni na rezultate, ki jih ustvarjamo za naše stranke. Mnogim je mikropigmentacija lasišča prinesla velike, življenjske spremembe. V nadaljevanju je nekaj mnenj naših strank o izkušnji v našem studiu.

Peter J.

Maja, najboljša si! Sedaj sta dva meseca od najinega zadnjega tretmaja in včeraj sem dobil najboljši kompliment. Bivši sodelavec mi je namreč rekel, da če bi imel toliko las kot jaz, se ne bi obril. Tako realistično je videti, da prav nihče ne opazi, da to niso pravi lasje.


Miha.H.

Vesel sem in zahvalen, da sem prišel na pravi naslov. S končnim rezultatom sem več kot zadovoljen. Nihče ni do sedaj opazil nič nenavadnega na mojem lasišču, kar je meni, poleg mojega zadovoljstva, mogoče še bolj pomembno dejstvo in dokaz o Majinem znanju in talentu pri izvajanju postopka mikropigmentacije. Hvala ti, Maja!


Marko V.

Ob prvem stisku roke in pogovoru z Majo sem začutil, da je to pravo. Naredila sva štiri tretmaje in končni rezultat je tisto, o čemer sem po tiho sanjal in kar sem videl na slikah. Čisto drobne pikice, pravi odtenek in lep prehod med moje lase. Do sedaj še nihče ni opazil, da to niso pravi lasje. Iskreno, Maja, hvala ti za vse to.


Borut K.

Moje zadovoljstvo je nepopisno! V zadnjih dvajsetih letih me je moja plešavost pripeljala do obsedenosti. Največkrat sem nosil pokrivala. Uporabljal sem spreje ter korektorje in imel tri operacije presaditve las. Ta so pustila veliko brazgotino na zatilju in več temnih kupčkov presajenih las, ki so štrleli iz vrha lasišča. Ko je plešavost napredovala je postajala presaditev čedalje bolj opazna in moja travma se je še bolj poglobila. Še naprej sem raziskoval možnosti in na spletu našel Scalp Micropigmentation in nato v Sloveniji studio Senso. Stvar me je pritegnila in raziskoval sem naprej. Prebral sem ogromno objav na to temo in se nazadnje odločil za Majo. Mislil sem si … Učila se je pri najboljših na svetu, pogledal sem si njeno delo in odločil sem se. Njena profesionalnost me je takoj prepričala in danes sem hvaležen, da sem se odločil prav. Svoboden sem spet, zato Maja, hvala ti!


Grega F.

Hvala Maja, da si rešila mojo mikropigmentacijo. Še vedno sem jezen nase, ker že v prvo nisem dobro raziskal izvajalca preden sem se odločil za postopek. Moja prva izkušnja je bila katastrofalna. Izvajalec je imel studio v mojem mestu zato nisem iskal naprej. Po štirih tretmajih je bilo moje lasišče videti porazno. Majhne pike, velike pike, packe in po nekaj mesecih moder videz. Psihično sem bil čisto na dnu in nisem vedel kako naprej. Izvajalec mi je govoril, da bo poskušal popraviti in naj pridem še na dodatne tretmaje. Vendar sem se odločil, da nazaj ne grem več. Več kot leto dni sem zakrival lasišče, se izogibal družbi. In nato zopet iskal od začetka. In našel Majo. Sprva sem bil nezaupljiv. Nato sem dobil vse odgovore in razlago o postopku, tehniki, pigmentih, celjenju, bledenju. Prejel sem sočutje, razumevanje in motivacijo, kar je bilo ključno, da sem se odločil, da poskusim ponovno. Že po prvem tretmaju sem videl in občutil razliko v tehniki, ki jo izvaja Maja v primerjavi s prejšnjim izvajalcem. Naredila mi je lasno linijo, ki sem jo želel in v naslednjih dveh tretmajih je ustvarila videz, za katerega nisem verjel, da je mogoč. Hvala, Maja, da si me rešila!


Aleš P.

Takšno prijaznost in toplino, ki jo izžareva Maja, dandanes ne vidiš oziroma čutiš povsod. Na začetku sem bil skeptičen in v strahu. Namreč na spletu sem videl ponesrečene rezultate. Vendar me je Maja z veliko potrpežljivosti in profesionalnosti pripeljala do tam, kjer sem po tiho želel. In ker v ogledalu vidim to, kar sem si želel, je to zagotovo moja najboljša odločitev.


Matjaž L.

Najboljši tattoo ever! Med brskanjem po spletu za mojo novo tetovažo na roki, sem naletel na pojem tetovaža lasišča ter na spletno stran Studia Senso in si prebral podrobnosti. Nikoli nisem bil v stiski zaradi pleše, vendar sem se vseeno odločil, da poskusim. Rekel sem si, zakaj pa ne! Nisem pričakoval nekih sprememb, zato sem bil toliko bolj presenečen. Prijatelji so me opazovali in ugotavljali, kaj sem naredil, da tako dobro izgledam. In najboljša stvar je, da prav nihče ni opazil, da imam tetovirano lasišče. Maja, hvala ti, naredila si popolno!


Boštjan L.

Hvala Maji za čudovito izkušnjo in popolno spremembo. Sem obsesivni raziskovalec in preden sem se odločil za postopek je minilo eno leto. Bil sem na treh posvetih in Maja je izstopala po profesionalnosti, samozavesti in natančnosti. Ker sem na cesti v živo videl, kako izgleda spodletela mikropigmentacija, modrikasta in s packami, sem bil v resnem strahu, da ne bom tudi jaz doživel tega. Na posvetu je Maja prisluhnila moji skrbi, mi podrobno razložila, kako bo vse skupaj potekalo in kakšen izid lahko pričakujem. Vlila mi je pogum in zaupal sem ji. Splačalo se je, saj je Maja naredila izjemno delo. S končnim videzom sem več kot zadovoljen. Hvala ti, Maja!


Tine Š.

Z rezultatom SMP (poseg zgostitve lasišča) sem zelo zadovoljen; pravzaprav je prekosil moja pričakovanja in spremenil sliko mene, ki sem jo imel v glavi preden sem se odločil zanj.

Ideja je zorela v meni skoraj 2 leti; celotne zadeve sem se lotil precej raziskovalno. Preko spletnih strani sem si ogledal polno fotografij SMP, raziskal o cenah in o izvajalcih, prebral o poteku SMP, pogledal izvedbe na YouTube kanalu; pozornost sem namenil tudi vsem objavljenim mnenjem strank ter zdravniškim nasvetom za in proti posegu. Najpomembneje mi je bilo, da poseg izvaja oseba, ki je po duši umetnik, estet, izobražena za izvajanje, z veliko uspešnih kreacij SMP ter zadovoljnih strank.

Za Majo sem se odločil po filingu, takoj ko sem videl na prenovljeni spletni strani salona SENSO fotke mojstrice v svojem delu. To je to; ona mi bo naredila SMP. Prvo srečanje je bilo hkrati tudi prvi tretma.

Sedaj lahko le dodam: Maja je strokovnjakinja za SMP, ima zelo lep odnos do dela, izraža kreativnost, poštenost, strokovnost; zna poslušati in svetovati; je svetovljanka, umetnica, in kar je najpomembneje: v sebi nosi svetlobo.


Ana R.

Hočem se ti zahvaliti, da si se mi 100% posvetila in mi vrnila samozavest. Resnično nihče sploh ne opazi pikic, rečejo samo, da moji lasje izgledajo bolj gosti.

Vsem bodočim strankam priporočam tudi, da spijejo skodelico tvoje kave, saj je res odlična!


Mirko J.

Izkušnja pri tebi je bila zelo pozitivna. Ko sem začel raziskovat, kako bi lahko rešil problem las, je na voljo zelo veliko informacij, takšnih in drugačnih. Sam sem prišel do spoznanja, da bo najboljša rešitev mikropigmentacija. Najmanj invaziven postopek, z garantiranimi rezultati. Po nadaljnjem raziskovanju sem po sreči našel tvoj kontakt, ostale opcije so bile samo v tujini. Potem pa sem že po prvem telefonskem pogovoru dobil dovolj podatkov, da sem se dokončno tudi odločil. Res sem dobil občutek, da veš kaj delaš in da bo to prava izbira. Nato se je začelo s prvim tretmajem, z drugim in tako dalje.

Po vsakem tretmaju boljši izgled in natančna navodila in odgovor na vsako zastavljeno vprašanje. Z rezultatom sem zelo zadovoljen, počutim se veliko boljše in prav rad se pogledam v ogledalo:) Tako da, hvala ti še enkrat in te priporočam vsem, ki oklevajo ali iščejo rešitve. Imamo tudi za to strokovnjakinjo in celo pri nas v Sloveniji.


Miro P.

Zdravo Maja.
Lasišče je super. Zelo sem vesel. Povrnila si mi samozavest, lepše izgledam, glava je dobila lepšo obliko. Zelo dobro si naredila. Točno tako, kot sem si predstavljal. Vložila si veliko dela in truda, da je bilo na koncu vse popolno. Vesel sem, da sem izbral tebe in te spoznal. Zelo dobra oseba si. Hvala ti za vse. Najboljša si!


Matej S.

Počutim se tretjino mlajšega! Zadnjih 10 let sem pričel izgubljati lase, s čimer se nisem preveč obremenjeval, ampak kljub vsemu sem pogrešal lasno linijo, definicijo obraza, ki je bila prej v najstniških letih. Po internetu sem iz firbca gledal video posnetke procesa presaditve las in bil naravnost šokiran nad invazivnostjo posega, kot tudi dolgotrajnim okrevanjem pacientov. Nato pa sem na youtube-u videl posnetke mojstrov tam "čez lužo", ki uporabljajo posebne igle in postopke za vizualno izboljšavo lasišča. V teh videih je čisto vsak posameznik na koncu zgledal res občutno bolje kot pred tretmajem! "Buzz cut" izgled lasišča pa tudi vedno zgleda dobro v vseh priložnostih, ni kaj zgrešiti.
Po nekaj skoraj sto ogledanih videih sem začel iskati SMP mojstra v Evropi, upajoč, da najdem kakšnega mojstra blizu v sosednjih državah, in glej ga zlomka, Slovenci imamo SMP mojstrico kar v Novem mestu in to celo šolano, certificirano pri najboljših mentorjih na svetu. Takoj sem jo kontaktiral in Maja si je vzela čas za koristne prve odgovore, res ima veliko potrpljenja. Počutil sem se obravnavanega profesionalno in individualno, storitev je prve klase. Na začetku sva previdno določila smer tretmajev in cilje. Maja tudi strokovno razloži zakaj je potrebnih več tretmajev, da prideš do dobrega 3d efekta, nekaj potrpežljivosti je tu potrebno, ampak se kmalu splača. Vedno sem komaj čakaj naslednji tretma. Poleg profesionalnega pristopa do mikropigmentacije prejmeš tudi nekaj koristnih informacij o zdravju kože. Poleg odličnega končnega rezultata naj pohvalim še prijeten in čist ambient, Majin salon je "zen" kotiček s prijetno ambientalno glasbo in mirno okolico, tistih nekaj ur mine prav sproščujoče.


Igor B.

Pozdravljena Maja, moram ti povedat.
Zelo sem zadovoljen, da sem se odločil za mikropigmentacijo. Izguba las me je vedno bolj obremenjevala, med ljudmi se več nisem počutil dobro. Zato sem se že prej odločil za presaditev, ki pa ni dala želenih rezultatov. Končno si lasišča več ne toniram/barvam in končno me več ne skrbi, če bo na oblačilih ostal temni madež ali če se bom potil. Nad rezultatom mikropigmentacije sem navdušen, po posegu pa sem predvsem bolj sproščen in samozavesten.
Preprosto se ne skrivam več.
Hvala ti.


Rok P.

Zadevo sva trikrat ponovila, četrtič sva dodelala še samo finese. Rezultat? Fenomenalen. Končno sem prišel do svojega miru in prvič v življenju lahko rečem, da kompleksa z lasmi ni več. Počutim se svobodno, samozavestno, zadovoljno. Hvala Maji, da mi je odpravila to bariero v življenju in me za vedno osvobodila tega utrujajočega in uničujočega kompleksa. Več v blogu