Ženska plešavost

Težavna izkušnja za ženske

Soočanje z izpadanjem las je lahko zelo stresna in težavna izkušnja za ženske. Pri ženskah so lahko vzroki izpadanja las številni. Nekateri so posledica prirojenih lastnosti, nekaterih bolezenskih stanj, hormonskih dogajanj, nekateri so lahko tudi kozmetične narave.

Najbolj pogosta oblika ženske plešavosti je androgena plešavost, ki nastaja pod vplivom moških hormonov in je dedno pogojena. Ta oblika plešavosti poteka pri ženskah malo drugače kot pri moških. Pri ženskah se lasišče na vrhu glave redči, vendar lasje praviloma nikoli v celoti ne izpadejo. Tudi prednja lasna črta se običajno ne pomika nazaj. Izpadanje las postane opazno, ko se lasišče močno zredči. In ker je barva lasišča največkrat svetlejše barve kot lasje, lahko postane redčenje lasišča estetsko zelo moteče.

Tako pri moških, kot pri ženskah postaja mikropigmentacija lasišča vse bolj priljubljen svetovno uveljavljen trend na področju reševanja plešavosti in izpadanja las. Pri mikropigmentaciji lasišča za ženske gre za kamuflažni postopek, kjer se ustvarjajo drobne pikice, ki dajo lasišču temnejšo barvo. Kot da bi zasenčili lasišče. Za dosego želenega videza so potrebni 2 do 3 tretmaji, kjer ustvarimo mehko lasno linijo. Ko se pomikamo višje proti sredini lasišča dodajamo gostoto in tako zmanjšamo barvni kontrast med redkimi lasmi in lasiščem. Nastane videz polnejšega lasišča in močnejših las.

Več

Če imate težave z izpadanjem las,

vabljene na brezplačen posvet z našo specialistko Majo Dominič, kjer se bosta pogovorili o vaših željah ter pričakovanjih in kaj lahko dejansko dosežemo. Z enim samim razlogom. Da se odločite prav. Da bo mikropigmentacija lasišča tista, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Cena

Mikropigmentacija lasišča je postopek, ki trajno spremeni vaš videz. Poskrbite, da bo vaša odločitev prava in sprememba pozitivna.

Koristi, ki jih prinese mikropigmentacija lasišča so številne in različne. Lahko bi rekli, da denar ni pomemben, saj le kako bi lahko postavil ceno za svojo srečo. Ker pa živimo v realnem svetu in nimamo na voljo neskončnih sredstev, je strošek postopka pomemben dejavnik za vsakogar.

Cena postopka mikropigmentacije lasišča je v veliki meri odvisna od stopnje plešavosti in videza, ki ga želite doseči. Ker bo mikropigmentacija lasišča spremenila vaš videz za več let, naj cena ne bo ključni dejavnik. Tehnika in kakovost izvedenega postopka, spretnost in izkušnje izvajalca - to so dejavniki, ki so pomembnejši.

V nadaljevanju so podane okvirne cene postopka mikropigmentacije lasišča. Vsak posameznik je edinstven in vsak od nas ima edinstvene in morda posebne zahteve zato vam natančno ceno lahko določimo le po posvetu z vami. V ceno sta vključeni celoten postopek mikropigmentacije lasišča, predvidoma trije tretmaji in 12 mesečno jamstvo proti svetlenju pigmenta.

Stopnja plešavosti
po Savin I-1 do II-2
od 1.300 € do 2.300 €
Stopnja plešavosti
po Savin III
2.500 €
Stopnja plešavosti
po Savin Advanced
2.800 €
Stopnja plešavosti
po Savin Frontal
2.500 €
Osvežitev, vzdrževanje,
prilagajanje 1 ura
350 €
Brazgotina

960 €

Popolna zaupnost

Ker za vas želimo le najboljše, stremimo k popolnosti. Za nas je mikropigmentacija popolna takrat, ko daje realističen videz. Ko je avtentična in je videti kot pravi lasje. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se je na vas nekaj spremenilo, da ste videti drugače, bolje. Vendar ne bodo ugotovili kaj je tisto, kar daje vašemu videzu mladost, živahnost in privlačnost. Vedeli bodo le tisti, katerim boste povedali sami.

Naj bo vaša odločitev pravilna

Temeljito razumevanje procesa mikropigmentacije lasišča je ključno, da bo vaša odločitev o postopku pravilna. Zato vsem našim strankam nudimo tri polurne brezplačne konzultacije, kjer vas podučimo o postopku in vseh njegovih vidikih. Tu se pogovorimo o vaših željah ter pričakovanjih in pogovorimo se, kaj lahko dejansko dosežemo. Z enim samim razlogom. Da se odločite prav. Da bo mikropigmentacija lasišča tista, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Brezplačen posvet