Brazgotine

... na nekatere nismo ponosni

Vsi operativni posegi presaditve las ustvarjajo brazgotine. Follicular Unit Transplantation (FUT) brazgotine so najbolj vidne in so locirane na zadnjem delu lasišča. Velikokrat potekajo od enega ušesa k drugemu. Follicular Unit Extraction (FUE) brazgotine so veliko manj očitne in so videti kot majhne okrogle brazgotine na zadnjem delu lasišča (donatorsko mesto) in z manjšimi brazgotinami na mestu prejemnika. Tu so še Plug Scars, ki so ostale od starejših postopkov transplantacije las in brazgotine, ki so nastale po poškodbah in nesrečah.

Proces prikrivanja brazgotine se razlikuje od stranke do stranke, saj je tkivo brazgotine bolj nepredvidljivo od nepoškodovane kože. Brazgotine običajno drugače sprejemajo pigment kot nepoškodovana koža in je bledenje močnejše. Kako visoko prekrivnost bomo dosegli je odvisno predvsem od brazgotine same. Bolj ko bodo njena barva, tekstura in nivo podobni okoliški koži, boljša bo prekrivnost.

Več

Mikropigmentacija lasišča je odlična rešitev

za dosego polnega videza lasišča in bolj definirane lasne linije pred ali po operaciji transplantacije las. Kombinacija obeh postopkov bo dosegla visoko gostoto in najbolj poln videz.

Naredila sva štiri tretmaje in končni rezultat je tisto, o čemer sem po tiho sanjal in kar sem videl na slikah.

Vsa mnenja

Popolna zaupnost

Ker za vas želimo le najboljše, stremimo k popolnosti. Za nas je mikropigmentacija popolna takrat, ko daje realističen videz. Ko je avtentična in je videti kot pravi lasje. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se je na vas nekaj spremenilo, da ste videti drugače, bolje. Vendar ne bodo ugotovili kaj je tisto, kar daje vašemu videzu mladost, živahnost in privlačnost. Vedeli bodo le tisti, katerim boste povedali sami.

Naj bo vaša odločitev pravilna

Temeljito razumevanje procesa mikropigmentacije lasišča je ključno, da bo vaša odločitev o postopku pravilna. Zato vsem našim strankam nudimo tri polurne brezplačne konzultacije, kjer vas podučimo o postopku in vseh njegovih vidikih. Tu se pogovorimo o vaših željah ter pričakovanjih in pogovorimo se, kaj lahko dejansko dosežemo. Z enim samim razlogom. Da se odločite prav. Da bo mikropigmentacija lasišča tista, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Brezplačen posvet