Po presaditvi las

Dodajanje gostote
in prikrivanje brazgotin

Če ste v preteklosti imeli operacijo presaditve las in iščete najboljšo rešitev za trajno zapolnitev svetlih področij med presajenimi lasmi ter lasiščem ali želite prikriti brazgotine, ki so ostale po presaditvi, je mikropigmentacija lasišča prav gotovo najboljša izbira. Tretmaja se odlično dopolnjujeta, saj ustvarjata videz polnega lasišča s pravimi lasmi

Kateri so razlogi za kombiniranje presaditve las z mikropigmentacijo lasišča?


Dodajanje gostote pred operacijo presaditve las

Presaditev las po FUE oz. DHI metodi, ki je znana kot ekstrakcija folikularne enote, je kirurški postopek odstranjevanja posameznih foliklov iz okcipitalnega dela lobanje, ki so zdravi in nanje plešavost ne vpliva. Zdravi lasni mešički se nato presadijo na predele brez las. V idealnem svetu vsi presajeni folikli preživijo in začnejo rasti sami od sebe.

Posamezniki, ki se odločijo za presaditev las se na splošno popolnoma zavedajo njenih prednosti in slabosti. Ena izmed manjših slabosti FUE je, čeprav le začasna, da lasje kmalu po operaciji odpadejo zaradi travme med operacijo. Običajno traja več mesecev ali celo leto dni, da lasje začnejo ponovno rasti in na tem mestu je mikropigmentacija lasišča tista, ki ustvari gost videz, dokler ne pričnejo rasti novi lasje.Doseganje najbolj polnega videza po operaciji presaditve las

Drugi razlog v prid kombiniranju obeh postopkov je dodajanje gostote. Kot smo že omenili, presaditev las ne prinese vedno želeni rezultat, saj las ni mogoče presaditi tako gosto enega poleg drugega in zaradi tega še vedno ostaja barvni kontrast med redkimi lasmi in lasiščem. Kadar posameznik nima dovolj donatorskih las ali je področje plešavosti preveliko, ni mogoče doseči zadovoljivo gostoto. Mikropigmentacija lasišča je odlična rešitev za dosego polnega videza lasišča in bolj definirane lasne linije po operaciji presaditve las. S kombinacijo obeh postopkov bomo dosegli visoko gostoto in najbolj poln videz.Prikrivanje brazgotin, ki so ostale po presaditvi las

Tretja prednost kombiniranja obeh postopkov pa je prikrivanje brazgotin, ki so ostale po presaditvi las. Pomembna pomanjkljivost  metod presaditve las, FUE, DHI in FUT je, da puščajo  na doniranem predelu brazgotine. Ne glede na to ali so brazgotine v obliki linearne linije ali kot manjše okrogle brazgotine, jih lahko z mikropigmentacijo lasišča prikrijemo.

Več

In če strnemo...

Operacija presaditve las ima svoje prednosti in marsikomu je všeč občutek pravih las na lasišču. S kombinacijo presaditve las in našega naprednega postopka mikropigmentacije lasišča boste izkoristili najboljše iz obeh tretmajev. Dosegli boste prave lase z videzom debeline in polnosti. Če ste imeli presaditev las in vas zanima, kako postopka mikropigmentacije lasišča in presaditev las delujeta skupaj, se lahko tukaj povežete z Majo Dominič. Popolnoma brezplačno in brez obveznosti.

Več

Moje zadovoljstvo je nepopisno! V zadnjih dvajsetih letih me je moja plešavost pripeljala do obsedenosti. Največkrat sem nosil pokrivala. Uporabljal sem spreje ter korektorje in imel tri operacije presaditve las. Ta so pustila veliko brazgotino na zatilju in več temnih kupčkov presajenih las, ki so štrleli iz vrha lasišča. Ko je plešavost napredovala je postajala presaditev čedalje bolj opazna in moja travma se je še bolj poglobila. Še naprej sem raziskoval možnosti in na spletu našel Scalp Micropigmentation in nato v Sloveniji studio Senso. Stvar me je pritegnila in raziskoval sem naprej. Prebral sem ogromno objav na to temo in se nazadnje odločil za Majo. Mislil sem si … Učila se je pri najboljših na svetu, pogledal sem si njeno delo in odločil sem se. Njena profesionalnost me je takoj prepričala in danes sem hvaležen, da sem se odločil prav. Svoboden sem spet, zato Maja, hvala ti!

Vsa mnenja

Popolna zaupnost

Ker za vas želimo le najboljše, stremimo k popolnosti. Za nas je mikropigmentacija popolna takrat, ko daje realističen videz. Ko je avtentična in je videti kot pravi lasje. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se je na vas nekaj spremenilo, da ste videti drugače, bolje. Vendar ne bodo ugotovili kaj je tisto, kar daje vašemu videzu mladost, živahnost in privlačnost. Vedeli bodo le tisti, katerim boste povedali sami.

Naj bo vaša odločitev pravilna

Temeljito razumevanje procesa mikropigmentacije lasišča je ključno, da bo vaša odločitev o postopku pravilna. Zato vsem našim strankam nudimo tri polurne brezplačne konzultacije, kjer vas podučimo o postopku in vseh njegovih vidikih. Tu se pogovorimo o vaših željah ter pričakovanjih in pogovorimo se, kaj lahko dejansko dosežemo. Z enim samim razlogom. Da se odločite prav. Da bo mikropigmentacija lasišča tista, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

Brezplačen posvet