Blog objava

Tole je zapis 3 leta po posegu. ''Maja, iz srca hvala za vse!''

Tole je zapis 3 leta po posegu. ''Maja, iz srca hvala za vse!''

| Čas branja: 2 min

''Maja mi je dala samozavest, ki sem jo potreboval in mi je resnično spremenila življenje. Že ob prvem srečanju nisem imel niti kančka dvoma o tem, da je to prava oseba in da ji lahko čisto zaupam. Vzame si čas, je izjemno natančna in profesionalna. Njen cilj je zadovoljstvo strank in ne bo odnehala dokler ne bo rezultat POPOLN. V salonu Senso je počutje res sproščeno, Maja je izredno topla oseba, ob njej se človek takoj počuti odlično.

Sam imam plešavost tipa Norwood 6, lasje pa so mi začeli močneje izpadati že v srednji šoli. Po naravi sem zelo samozavesten, vendar bi lagal, če me to ni konstantno obremenjevalo. Razmišljal sem o presaditvi las, vendar imajo te operacije kar nekaj stranskih učinkov. Kot prvo, kot NW6 mi celotnega področja tako ali tako ne bi mogli urediti. Brazgotine ostanejo in je težko imeti kratke lase, saj se vidijo. Glavni pa je bil strah, kako bo lasišče izgledalo čez leta, ko lahko dodatna področja začnejo izpadati, las za presaditev pa zmanjka.

Pri posegu mikropigmentacije skalpa pa ni nobenih skrbi, nobenega stranskega učinka, le redno si je treba krajšati lase za dober efekt. Tako sem začel raziskovati o tej metodi po spletu in mi je ideja postajala vse bolj všeč.

Takrat sem našel Senso studio, prišel na posvet in se prepustil rokam mojstrice. Vse je potekalo odlično, vsako stvar sva predebatirala skupaj in prišla do popolnega rezultata zame. Pomladila me je za kar veliko let. Ljudje me sprašujejo, zakaj si ne puščam daljših las, ko pa imam tako goste. Efekt je tako pristen, da v teh treh letih ni bilo osebe, ki bi karkoli opazila. Ljudem, katerim povem in pokažem slike od prej, ne morejo verjeti.

Edina stvar, za katero mi je žal je, da nisem izvedel za Majo že leta prej. Ne razmišljajte preveč in se naročite na posvet. Če želite videti izdelek v živo, sem se več kot pripravljen dobiti, pokazati slike od prej in se pogovoriti.''

Marko N.

Avtorica: Maja Dominič


Nazaj